Over 10 års erfaring og ekspertise


Brandingfotografering


Hos gratified forstår jeg vigtigheden af at skabe et personligt brand for at opnå tillid og opbygge troværdighed omkring din virksomhed. Med min hjælp kan du præsentere dig selv og din virksomhed på en autentisk og professionel måde, der får folk til at tage dig seriøst. Vi skaber sammen flotte billeder, som afspejler din virksomhed og hjælper dig med at få bragt dit brand til live på de sociale medier. 


Brandingbilleder er genialt til dig med et personligt brand. Hvor du er din virksomhed! 


Brug brandingbilleder til at fortælle historier, budskaber og værdier i din virksomhed. De giver dig et personligt udtryk på digitale medier og tiltrækker din kundetype. Produktfotografering


Jeg fokuserer på at præsentere dine unikke produkter eller serviceydelser på en måde, der får kunden til at kunne se, hvad du kan.Jeg får dine produkter til at skille sig ud på markedet og tiltrækker opmærksomhed. Mit mål er at give dine produkter et ekstra boost og skabe det udtryk, de fortjener. Jeg tager produktbilleder med henblik på at tiltrække dine kunder og øge dit salg.


Produktbilleder og packshots er genialt til dig som driver en webshop eller på anden måde driver e-commerce virksomhed. Blikfang er en af hjørnestenene i onlinesalg.


Video


Gratified skaber imponerende videoindhold, der hjælper med at fremme din virksomhed på sociale medieplatforme. Uanset om du ønsker hjælp til selv at blive bedre til at filme spændende reels og stories eller om du ønsker kreativt hjælp til at producere det, så kan jeg hjælpe dig.


Det kan også være en brandingvideo som skaber et stærk og kraftfuldt billede af din virksomhed eller hvis du ønsker at få en stemningsfyldt film fra et event du afholder.

Visuel rådgivning og grafisk produktion


Ønsker du rådgivning eller hjælp indenfor design, visuel identiditet, design guides, eller social media marketing, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg hjælper med definering af målgruppe og skræddersyet strategier til opbygning af din online tilstedeværelse. 


Det kan også være hjælp til design af logo eller tryksager

Lad os samarbejde

Jeg vil elske at høre fra dig!

Bare sig hej og så kan vi sammen kigge på dine drømme og ønsker for content til din virksomhed.