ANNONCER

Ved at lave annoncer og kampagner i Meta Business får du mulighed for at nå din målgruppe præcist og effektivt. Med værktøjer som Facebook Pixel og avanceret målretning kan du optimere dine annoncer, så de leverer resultater tilpasset din virksomheds mål.

Du får kontrol over dit markedsføringsbudget, mulighed for at måle kampagners succes i realtid og øge din synlighed, engagement og konverteringer, alt imens du opbygger stærkere relationer til dine kunder.

Få hjælp til opsætning og planlægning af dine annoncer

1

Opsætning af Business Manager

Få styr på Facebook pixel, domæneverificering og sikkerhed for at minimere risikoen for hacking eller deaktivering af din konto.

2

Strategisk brug af annoncer              

Optimer din markedsføringsindsats og få mest muligt ud af dit budget gennem veludformede kampagner.

3

Oprettelse af kampagner             

Opret målrettede kampagner, der fanger din målgruppe og skaber engagement.

Kom i gang med at annoncere

ANNONCER

Ved at lave annoncer og kampagner i Meta Business får du mulighed for at nå din målgruppe præcist og effektivt. Med værktøjer som Facebook Pixel og avanceret målretning kan du optimere dine annoncer, så de leverer resultater tilpasset din virksomheds mål.

Du får kontrol over dit markedsføringsbudget, mulighed for at måle kampagners succes i realtid og øge din synlighed, engagement og konverteringer, alt imens du opbygger stærkere relationer til dine kunder.

Få hjælp til opsætning og planlægning af dine annoncer

1

Opsætning af Business Manager

Få styr på Facebook pixel, domæneverificering og sikkerhed for at minimere risikoen for hacking eller deaktivering af din konto.

2

Strategisk brug af annoncer 

Optimer din markedsføringsindsats og få mest muligt ud af dit budget gennem veludformede kampagner.

3

Oprettelse af kampagner

Opret målrettede kampagner, der fanger din målgruppe og skaber engagement.

Kom i gang med at annoncere

Følg med på instagram

Forestil dig, hvis man kunne designe så hurtigt som i videoen - det ville være fantastisk! 😄 Men heldigvis tager jeg mig tid til at sikre, at hvert eneste design er lige, som du ønsker det.

🎨 Har du brug for et grafisk design til dine tryksager? Hos Gratified skaber jeg unikke og kreative designs til flyers, brochurer og meget mere! 📄✨

Men hvorfor overveje tryksager til din virksomhed? 🤔 

Når du deltager på messer, events eller møder, kan fysiske materialer gøre en forskel. De giver dine kunder noget håndgribeligt at tage med sig hjem – noget, der taler til deres sanser og efterlader et varigt indtryk.

🍃 Her kan du se et glimt af det arbejde, jeg har lavet for @gribskov_naturboernehus_ 🌳🎨 Det har været en fornøjelse at skabe grafisk design, der afspejler deres kærlighed til naturen og pædagogiske værdier. 🌿✨

Lad os sammen skabe det perfekte design, der skiller sig ud og giver dine kunder noget at huske dig for! 🎨✨ #GrafiskDesign #Tryksager #Branding #GratifiedDesign #Flyers
Vidste du, at du nu kan vælge din egen baggrund i story, når du deler et opslag eller reel? 🎨📲 Det giver dine delinger et personligt touch og gør dem endnu mere spændende!

Jeg viser dig præcis, hvordan du gør det i min nyeste video. 🛠️💡 Husk at følge med for flere tips og tricks til at få mest muligt ud af Instagram! 🚀✨

#gratified #somehack #onlinemarkedsføring #branding #selvstændig #iværksætter #iværksætteri #småvirksomheder #socialemedier #someinspiration #digitalmarkedsføring #markedsføringstips #instahack #SocialMediaHacks
🌟 Har du brug for 1:1 sparring og rådgivning? 🌟

I dag har jeg været ude hos @kulturcafeen_helsinge, for at give sparring på deres tilstedeværelse og strategi på Instagram. 📈✨

Det kan jeg også tilbyde dig!

Jeg tilbyder personlig sparring og rådgivning tilpasset dine behov. Uanset om du har brug for en enkelt time eller et længere forløb, er jeg her for at hjælpe dig. Som din sparringspartner kan jeg støtte dig med alt fra vækst og engagement til contentplan, annoncer, kampagner og grafisk udtryk.
Det kan også være sparring af mere teknisk karakter. Som fx Brug af Business Meta manager eller opsætning i Canva.

Hvis du booker sparring i Juni tilbyder jeg første time til 479,- ex moms. 

Lad os sammen løfte din virksomhed til nye højder! 🚀

Kontakt mig for mere info eller book din tid allerede i dag. 📩

#Sparring #Rådgivning #Vækst #Engagement #Annoncer #Kampagner #GrafiskUdtryk #BusinessSupport #PersonligRådgivning
🌟 Få dine produkter til at skinne på sociale medier! Professionel produktfotografering til det perfekte content. Lad dine følgere falde for dine smukke billeder! 

Kæmper du med at skabe content og kan du nogle gange gå lidt død i, at skulle skabe indhold til de sociale medier? Føles det som om dine billeder aldrig bliver helt, som du ønsker? Eller er tiden bare ikke til det i din virksomhed, så ser med her ⬇️

Nu kan du booste din content-effektivitet! Ved at booke mig til at lave et billedkartotek af dine produkter, får du altid smukke billeder lige ved hånden. Ingen stress, bare lækkert content klar til at poste. Let, hurtigt og professionelt!
💫 
#Produktfotografering #ContentCreation #SocialMediaMarketing #SoMeEffektivitet #VisuelContent #EffektivContent #MarketingStrategi #DigitalMarketing #Branding #VisuelIdentitet #iværksætter
Når vi venter på muligheder, risikerer vi at gå glip af dem.

Jeg har flere som har sagt til mig at de ikke er "kreative", og de derved har svært ved at lave content til deres virksomheds sociale medier. Men selvom man ikke ser sig selv som kreativ, kan man sagtens skabe fine kreative ting. Det er meget værdifuldt at kaste sig ud i det og prøve sig frem. Alternativet er at man slet ikke får delt noget content med omverdenen, fordi man ikke synes det er kreativt nok.
Tip til Instagram Stories: Brug dine brandingfarver i dine Stories! 🌟 Kontinuitet i farvevalget styrker ikke kun genkendeligheden, men det skaber også en sammenhængende æstetik på din profil. Når dine følgere ser dine farver, forbinder de det med din virksomhed og skaber en stærkere tilknytning. Så næste gang du opretter en Story, husk at inkorporere dine brandingfarver for at styrke din virksomhedsidentitet! 

#Branding #Farver #InstagramTips #iværksætter #startup #iværksætterkvinder #contentmarketing #visuelidentitet
Brandingfarver er ikke bare tilfældige valg; de er den essens, der definerer din virksomheds identitet og adskiller dig fra konkurrenterne. De skaber genkendelighed, tillid og følelsesmæssig forbindelse hos dine kunder. Ved at vælge og fastholde dine brandingfarver styrker du din virksomheds brand og skaber en sammenhængende visuel historie, der efterlader et varigt indtryk. Så husk altid at have fokus på dine brandingfarver - de er nøglen til at bygge en stærk og genkendelig brandidentitet. 🎨✨ 

Når du vælger brandingfarver til din virksomhed, er der flere vigtige faktorer at overveje:

Målgruppe og branche
Brands personlighed og værdier
Genkendelighed
Fleksibilitet og anvendelighed
Psykologisk virkning

Ved at overveje disse faktorer nøje og foretage en velovervejet beslutning, kan du vælge brandingfarver, der effektivt styrker din virksomheds identitet og skaber en positiv forbindelse med dine kunder.

Jeg elsker at lade mig inspirerer af fine trending farver fra @pejtrend 

#branding #farver #identitet #genkendelighed #brandingfarver #iværksætter #startup #visuelidentitet #contentmarketing
Slip af med rystede videoer ved hjælp af slow motion funktionen på din iPhone! 📱🎥 Ved at optage i slow motion reduceres rystelser automatisk, hvilket giver dig smidigere og mere professionelle optagelser. Bare åbn din kamera app, vend din mobil på hovedet, skift til slow motion og tryk på optageknappen. Perfekt til at fange øjeblikke uden at bekymre dig om rystede videosekvenser! 

Husk at gemme opslaget til senere og følg med for flere tips og tricks.

#iPhoneTips #SlowMotion #StabilOptagelse #videograf #content #produktvideo #startup #iværksætter
Her til aften har jeg fornøjelsen af at afholde et (fuldt booket!🙌🏻) oplæg om markedsføring på Instagram hos Helsinge Erhvervsforening. Det er super fedt at få lov til at dele min viden med en masse dygtige erhvervsdrivende. Det er både spændende og rart at få lov at dele ud af sin erfaring i en større forsamling. 

Jeg er enormt glad og taknemlig for at så mange erhvervsdrivende vil komme en varm forårsaften og bruge nogle timer sammen med mig. Jeg håber de alle vil gå derfra med blod på tanden og en masse inspiration til, hvordan de skal gribe marketing an på Instagram.
Snup en kop forår og nyd det smukke vejr vi har fået i dag på Kvindernes internationale kampdag 👊🏼🌷
Fang øjet: Et tips til perfekte fotoformater på Sociale Medier! 📸✨

Fra kvadratiske snaps til panoramabilleder, forskellige fotoformater passer perfekt til diverse sociale medier! 📸💫 Kvadratiske billeder eller 3:4 format fanger øjet på Instagram med deres symmetri og fokus, mens 16:9 vertikale billeder er ideelle til Stories, der giver en fuldskærmsoplevelse. Panoramabilleder strækker sig smukt på Facebook, LinkedIn og Twitter, mens Pinterest elsker lodrette pins! Valg af format handler om at tilpasse sig hver platforms unikke æstetik og brugeroplevelse. 

Det smarte ved Photoshop’s generative fill-funktion er dens evne til at generere indhold baseret på det omgivende billede. Ved at analysere billedet forstår den konteksten og fylder områder med indhold, der matcher det omkringliggende visuelt. Dette gør det muligt for brugere at fjerne uønskede objekter eller skabe baggrunde på en mere intelligent måde og samtidig opretholde billedets æstetik. 

Hvad er dit foretrukne format?

#SocialMedia #PhotoFormats #VisualStorytelling#content#contentcreation
Hej 👋🏼

Mit navn er Sarah.

Jeg er 35 år og bosat i Gribskov.

Jeg driver til daglig Gratified, hvor jeg arbejder som content creator, fotograf og grafisk designer. Jeg hjælper virksomheder med at skabe smukt indhold til deres digitale kanaler.

Mine venner vil sige jeg er modig, kreativ og fuld af nye ideer. Ideer som har ført mig vidt omkring arbejdsmæssigt.

Jeg er forelsket i min mand på 11. år og sammen bor vi i et lille gult parcelhus med vores børn. 

Selvom min mand ikke rigtig bruger sociale medier, så er han min største support og cheerleader. 

Jeg drømmer om at kunne rejse rundt i verden og tage mit job med mig. Men for nu nyder jeg provinslivet med små børn.